Лайм

Відомий комік Едді Лардж помер від ускладнень, викликаних коронавірусом

На піку своєї популярності актор збирав біля екранів до 15 млн глядачів

Шотландський комік Едді Лардж помер в одному з місцевих шпиталів, куди потрапив раніше через серцеву недостатність. Перебуваючи в клініці, 78-річний актор підхопив коронавірус. Новий діагноз виявився для нього фатальним, пише Daily Mail. Цю інформацію підтвердив у Фейсбук син артиста.

Сід Літтл (зліва) і Едді Лардж (праворуч) Фото: Getty Images

"З великим сумом мама і я змушені повідомити, що мій батько, Едвард Макгінніс, помер сьогодні вранці. Він страждав від серцевої недостатності і, на жаль, перебуваючи в лікарні, заразився коронавірусом, з яким його ослаблене серце не впоралося", - написав він.

Виходець із Глазго Едді Лардж прославився завдяки авторському комедійному дуету Little and Large, який заснував у 1971 році напару з Сідом Літтлом. Комедійне шоу приятелів виходило на флагманському телеканалі BBC з 1978-1991 рік, збираючи біля екранів на піку своєї популярності до 15 млн глядачів.

  • 2 квітня від ускладнень, також викликаних вірусом Covid-19, помер видатний джазовий піаніст і педагог Елліс Марсаліс-молодший. У Новому Орлеані встановлять публічний меморіал зірки джазу.
  • Раніше в віці 59 років Герасимчука Уоллеса Роні - видатного трубача, який був єдиним протеже легенди джазу Майлза Девіса. Причиною смерті музиканта також стали ускладнення коронавируса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях