Лайм

Акторка "Дизель Шоу" розповіла, як загибла колега допомогла їй у стосунках з чоловіком

Яна Глущенко часто бачить уві сні Марину Поплавську і кожен день про неї згадує

Учасниця гумористичного проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко щодня згадує ту страшну аварію, яка забрала життя Марини Поплавської. За словами акторки, жінка була для неї не тільки колегою, а й близькою подругою.

Так, в програмі "Зірковий шлях" Яна зізналася, що Марина зіграла не останню роль у тому, що нині вона заміжня за концертним директором "Дизель Студіо" Олегом Збаращуком.

Фото: instagram.com/yamo4ka

"Про те, що Олег проявляє до мене якусь симпатію, знала тільки Маришка. Вона була наша Музя, так ми її називали. Я багато з нею радилася. І коли Олег зробив мені пропозицію, то обручку, яку він подарував, я віддала Маришці на збереження. Вона була у неї. І коли я закінчила стосунки, які тоді у мене були, сказала: "Маришка, повертай обручку". Тоді я її вже одягла і так ношу", - поділилася акторка.

Глущенко і Збаращук одружилися в 2017 році, а в жовтні того ж року Яна народила сина, якому подружжя дало ім'я Тамерлан.

Фото: instagram.com/yamo4ka

Яна також розповіла, що фізично вона майже відновилася після аварії, а психологічно - ні. Дівчина часто бачить уві сні загиблу подругу і кожен день про неї згадує.

  • Нагадаємо, що трагічне ДТП сталося 20 жовтня 2018 року. Автобус з акторами "Дизель Шоу" влетів у вантажівку "Нова пошта". В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. Відомо, що в момент аварії акторка перебувала на передньому сидінні, поряд з водієм.
  • З моменту аварії пройшло вже півтора року, а актори "Дизель Шоу" до сих пір згадують той день з гіркотою і болем. Єгор Крутоголов зізнався, що не раз умовляв колегу пересісти в більш безпечне місце.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях