Лайм

Племінниця Ротару приміряла весільну сукню і розсекретила бюджет торжества

Співачка розкрила подробиці майбутнього весілля

Українська співачка Sonya Kay, племінниця народної артистки України Софії Ротару, вже щосили готується до весілля. Торжество відбудеться 7 червня в одному з найдорожчих ресторанів Києва.

Подробицями церемонії дівчина поділилася в програмі "Життя відоміх людей". Гостей розважатмуть український співак Ivan Navi і танцювальний молдавський колектив. А ведучими вечора стануть Анатолій Анатоліч та Маша Виноградова.

Розсекретила Соня і бюджет весілля. "Максимум це 100 тисяч доларів. Платимо ми навпіл - батьки і ми з нареченим", - зізналася співачка.

Весільну сукня артистка поки не вибрала, але погодилася приміряти кілька розкішних варіантів. За словами Соні, на вінчальний наряд вона готова витратити 6-8 тисяч доларів.

Нагадаємо, що про заручини Соня оголосила в середині листопада. Дівчина відповіла "так" на пропозицію руки і серця через 5 місяців після знайомства з майбутнім чоловіком. Особистість свого обранця співачка не розкриває і навіть не називає його імені. Відомо тільки, що майбутній чоловік артистки - професійний хокеїст і молодший за неї на 3 роки.

  • 24 березня Sonya Kay втратила батька. Для співачки смерть тата стала справжнім шоком, але не дивлячись на такі трагічні обставини весілля все-таки відбудеться.
  • Раніше Sonya Kay серйозно травмувала обидві руки під час поїздки до Барселони (Іспанія). Про це вона розповіла на особистій сторінці в Instagram, приклавши до посту фотографію з гіпсом на одній з рук.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях