Лайм

30 тисяч євро за вечір: модель Алла Костромічова розповіла про пропозицію таємного залицяльника

Пропозицію знаменитість назвала "питанням моралі"

Українська модель Алла Костромічова, ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі, розповіла, як одного разу отримала несподівану пропозицію від таємничого чоловіка. Знаменитості зі світовими ім'ям запропонували повечеряти у його компанії і отримати за це 30 тисяч євро (понад 850 тисяч гривень).

"За вечерю без продовження, - уточнила Костромічова. - Я досі, до речі, не знаю, від кого надійшла ця пропозиція. Зі мною зв'язався агент якогось чоловіка і озвучив це. Ім'я я мала дізнатися тільки після того, як підпишу угоду про нерозголошення".

Фото: прес-служба Нового каналу

Незважаючи на значну суму, пропозицію залицяльника модель відхилила. Це рішення Костромічова пояснює дуже просто - це питання моралі.

"Для мене це питання моралі, проводити час з кимось за гроші - фу. А ось питання безпеки мене не сильно хвилювало - справа була в Парижі, я могла просто вийти з ресторану, сісти в таксі і поїхати, - продовжила вона. - навряд чи мова йшла про приватну вечерю у когось вдома, тому я і не хвилювалася".

Серед схожих випадків, згадала модель, одного разу їй надійшла пропозиція відвідати церемонію вручення кінопремій "Оскар": "Мені гарантували місце в залі, шопінг на 20 тисяч доларів, сукню, зачіску, макіяж, переліт. Ім'я чоловіка, якого треба було супроводжувати, теж повідомили б після підписання угоди. Тепер шкодую, треба було погодитися і хоча б дізнатися, про кого йшлося", - посміялася модель.

  • Читайте також на theLime, як спокуслива Белла Хадід похвалилася відпочинком на сонці, та фейл моделі з фотошопом зіпсував все.
  • Українська модель Маша Шевченко розповіла, як заробила на показі Жана-Поля Готьє понад 100 тисяч гривень, але повернулася додому ні з чим. Такі реалії сучасного Парижа.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях