Лайм

Леся Нікітюк показала свої карантинні наряди - в першому можна звести з розуму не тільки Джареда Лето

Ведуча на карантині явно не нудьгує

Українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує розважати своїх фанатів на карантині кумедними кадрами. На цей раз знаменитість показала два образи з захисними масками і запропонувала шанувальникам вибрати, в якому вбранні краще сходити в магазин за хлібом.

Ведуча зробила колаж з двох знімків і виклала його в Instagram. На першому фото Леся позує в сексуальній шовковій сукні кольору фуксії і масці в тон наряду. На другому знімку ведуча зображена в чорному монолуці, в якому її практично не впізнати. "У чому краще вийти за хлібом? 1/2?", - поцікавилася зірка.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Шанувальники оцінили гумор ведучої і почали у відповідь залишати жартівливі коментарі. Багато хто відзначив, що в першому вбранні вона точно підкорить Джареда Лето.

"Якщо ви будете ходити по хліб в наряді номер 1, то мені здається, що Джаред Лето переїде до Києва назавжди", "1. А то ще Джареда зустрінеш, потім знову доведеться кричати "треба терміново розпустити волосся ," Якщо тільки за хлібом, а не до Джареда, то №2", - пишуть фоловери.

  • Раніше Леся Нікітюк розповіла, що збулася її мрія - ведуча поспілкувалася зі своїм кумиром Джаредом Лето. Дзвінок фронтмена 30 Seconds To Mars став для дівчини повною несподіванкою, від надлишку емоцій вона розплакалася і кілька разів назвала музиканта "дурником".
  • Також ведуча поділилася кадрами своєї фотосесії, на яких позує якщо не топлес, то в обтягуючій білизні. Фото Лесі збирають десятки тисяч лайків, і це не дивно, адже такій фігурі не гріх і позаздрити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях