Лайм

Сінді Кроуфорд зізналася, що ненавиділа свою фірмову родимку

Супермодель 90-х серйозно думала про видалення своєї знаменитої мушки

Супермодель 90-х Сінді Кроуфорд приєдналася до Наомі Кемпбелл в її новому онлайн-шоу "Без фільтрів" на YouTube. Сінді здивувала давню подругу зізнанням, що завжди ненавиділа свою фірмову родимку над губою, тоді як Кемпбелл "хотіла таку ж".

Фото: instagram.com/cindycrawford

"У дитинстві я ненавиділа родимку. Мої сестри назвали її потворною, - сказала 54-річна Кроуфорд. - Коли я прийшла в своє перше модельне агентство, мені сказали її видалити... Мама відповіла: "Добре, ти можеш це зробити, але ти не знаєш, як буде виглядати шрам. Ти хоча б знаєш, як виглядає твоя родимка".

Кроуфорд, що починала модельну кар'єру в підлітковому віці, вирішила не видаляти родимку, і після того, як 1986 році Vogue помістив її фото на обкладинку, це перестало бути для нею проблемою.

"Якщо це підходить для Vogue, то все в порядку, - пожартувала супермодель. - У багатьох жінок є родимки. Думаю, що коли вони побачили мене на обкладинці Vogue або в журналі, вони відчули себе більш комфортно. До того ж так я стала впізнаваною, родимка мене виділяла".

"Думаю, що це досконалість, а не недолік, - відповіла Кемпбелл. - Це все частина тебе і твоєї особистості. У мене є шрам прямо тут [на верхній губі]. Коли я вперше приїхала в Нью-Йорк в 16 років, мені порадили зробити пластичну операцію. На це мама сказала: "Категорично ні, цього не буде".

49-річна Наомі додала, що завжди дуже сильно хотіла мати родимку, і раніше малювала на обличчі фальшиву мушку чорною підводкою для очей. "Хіба ми не завжди хочемо того, чого не маємо?" - підсумувала вона.

  • 49-річна Клаудія Шиффер блиснула стрункою фігурою і поділилася ставленням до віку. На порозі 50-річчя супермодель 90-х виглядає карколомно.
  • Наомі Кемпбелл в захисному костюмі розповіла, як рятується від коронавірусу. "Раніше з мене сміялися, але більше я не посміховисько", - говорить супермодель.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях