Лайм

Мав вести до вівтаря: українська співачка скасувала весілля через смерть батька

Торжество було призначене на 7 червня

Українська співачка Sonya Kay планувала зіграти пишне весілля в одному з найдорожчих ресторанів Києва. Однак в плани артистки втрутилася сімейна трагедія - смерть батька.

Племінниця народної артистки України Софії Ротару та її коханий вирішили просто розписатися, а торжество, призначене на 7 червня, - скасувати. Оскільки саме тато мав вести Соню до вівтаря. "Весілля не буде, тому що без нього воно мені не потрібне. Ми просто розпишемось і все", - розповіла співачка в програмі "Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Sonya Kay також поділилася подробицями недавньої трагедії.

"Мама подзвонила мені і сказала - тато помер. У мене просто був такий шок, що я не розуміла, що відбувається, - згадує артистка. - Тому що вони з мамою тільки приїхали з Ізраїлю, де його лікували від онкології, і все вилікували, все було добре. Але нам сказали, що це був тромб, він обірвався, і батько помер за секунду".

  • Нагадаємо, що чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.
  • Через два тижні після трагедії Sonya Kay прокоментувала втрату в родині. Співачка опублікувала фото рідної людини, зазначивши, що він був "найкращим татом на світі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях