Лайм

Добре бути самій: Біллі Айліш розповіла, чим займається на карантині

Співачка щиро насолоджується самоізоляцією в будинку батьків

Карантин - складне випробування, але Біллі Айліш навчилася отримувати від самоізоляції задоволення. 18-річна співачка в подкасті Telekom Electronic Beats зізналася, що не хвилюється через суворі рекомендації по соціальному дистанціюванню і добре проводить час на самоті.

Фото: instagram.com/billieeilish

"Прозвучить, ніби я інтроверт і одинак, але мені дійсно дуже подобається бути самій, - сказала зірка, яка зараз живе в будинку своїх батьків в Лос-Анджелесі. - Це приємно. В інтернеті всі говорять, що цілий день проводять в FaceTime зі своїми друзями. Я люблю своїх друзів, не можу дочекатися, щоб побачити їх, я дуже сумую за ним, але в той же час я в порядку. Мені добре бути самій, мені це подобається. У мене не було стільки вільного часу з 12 років".

Відклавши турне через глобальну епідемію коронавірусу, Біллі сфокусувалася на турботі про домашніх тварин.

"Я виховую двох цуценят [Джима і Міс Моді], вони чудові, але це як робота на повний день. Коли ще у мене буде час для цього? - говорить вона. - Як тільки ми знову вийдемо на вулицю і почнемо бачитися з людьми, ми будемо дуже щасливі і вдячні. Але приблизно через три дні ми знову приймемо це як належне. Так влаштовані люди. Ти ніколи не думаєш про щось, якщо воно в тебе є... Сподіваюся, ми всі почнемо це більше цінувати" .

Також Біллі підтвердила, що 18 квітня виступить у віртуальному шоу Global Citizen і ВООЗ "Один світ: разом вдома", яке анонсувала Леді Гага. Концерт транслюватиметься в Facebook, Twitter і YouTube.

  • Дуейн Джонсон розчулив соцмережі відео, на якому вчить 4-річну дочку профілактиці коронавірусу. Зірка бойовиків показав себе в милому амплуа.
  • Кім Кардаш’ян тим часом передумала народжувати п'яту дитину, посидівши з дітьми на карантині. Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти дітям достатньо уваги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підпісуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки