Лайм

Співачка Пінк розповіла про стан 3-річного сина, який переніс коронавірус

Мама і син заразилися COVID-19 в середині березня

Пінк поділилася хорошими новинами про стан здоров'я сина Джеймсона, який останні кілька тижнів разом з нею боровся з коронавірусом. Співачка назвала свій досвід найстрашнішою річчю в житті, але найгірше вже позаду.

"Джеймсон вже два дні без температури, - розповіла щаслива мати в домашньому випуску шоу Еллен Дедженерес. - Все почалося з Джеймсона... Трирічні діти весь час хворіють, але у нього почалася лихоманка 14 березня. Ми перебували на карантині з 11 березня. Температура піднімалася і опускалася, і тоді у нього були болі животі, діарея і біль у грудях, а потім головний біль. А потім біль в горлі... Кожного дня був якийсь новий симптом. А потім його лихоманка залишилася і не проходила. Температура почала повзти вгору, вгору і вгору. В якийсь момент дійшла до 39,4".

Фото: instagram.com/pink

Сама Пінк захворіла 16 березня, і її симптоми також виявилися складними.

"Мені було погано, я дуже втомлювалася. Мене трохи морозило, нудило, але у мене не було лихоманки. У мене не було симптомів, які вони говорять у себе шукати, - сказала співачка. - Все життя у мене була астма, і вперше за 30 років мені знадобився інгалятор, бо одну ніч я не могла дихати. Саме тоді я почала дуже боятися".

Озираючись назад, Пінк називає коронавірус своїм найстрашнішим життєвим досвідом. 40-річна мати двох дітей не змогла стримати сльози, згадуючи про перенесену хворобу. Також вона відповіла критикам, які засудили її за те, що вона пройшла тестування.

"Покажіть мені людину, яка відмовилася б від тесту з хворою трирічною дитиною на руках", - сказала вона, погодившись при цьому, що людям слід злитися на те, що тестів не вистачає для всіх.

  • Син Анни Вінтур захворів, допомагаючи хворим на коронавірус. Головний редактор Vogue пишається своєю дитиною, адже він повернеться до роботи у відділенні інтенсивної терапії, як тільки сам впорається з хворобою.
  • Джоан Роулінг впоралася з коронавірусом завдяки простій дихальній техніці. Письменниця хворіла 2 тижні, але повністю впоралася з інфекцією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях