Лайм

Дружина MONATIK'а розповіла, чим займається з дітьми на карантині і показала миле фото

Вимушена самоізоляція проходить з користю

MONATIK (Дмитро Монатік) та Ірина Демічева відповідально дотримуються режиму самоізоляції і залишаються вдома. Подружжя проводять цей час з синами - Данилом і Платоном. Співак влаштовує вечорами домашні танці, а дружина артиста долучає малюків до світу природи.

"Сьогодні вперше з синами посадили квіти. Багато говорили про природу і навколишнє середовище. Вірю в те, що сучасні діти, дійсно, будуть іншими, вони дуже цікаві, допитливі та небайдужі", - написала Ірина в своєму Instagram, прикріпивши до посту фото одного з синів.

Фото: instagram.com/irinamonatik

Фоловери Демічевої не змогли пройти повз поста і залишили багато теплих слів. "Які ви чудові, до природи з любов'ю", "Для мене ваша сім'я - великий приклад тієї, про яку мрію", "Молодці", "Любов", - пишуть коментатори.

  • 1 квітня український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік) відзначив день народження - артистові виповнилося 34 роки. З нагоди свята головний рітмолов країни записав відео, в якому заговорив про коронавірус.
  • MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У січні хлопчикові виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях