Лайм

Шварценеггер розвеселив соцмережі, змусивши дочку полірувати величезну колекцію ковбойських чобіт

Судячи з виразу обличчя, Крістіна Шварценеггер в повному "захваті" від хобі свого батька

У Арнольда Шварценеггера на карантині багато роботи: 72-річний актор в соціальних мережах показав вражаючу колекцію ковбойських чобіт і поділився інструкцією, як правильно за ними доглядати. Колишній губернатор Каліфорнії почав полірувати і чистити своє взуття, а його 29-річна дочка Крістіна змушена була до нього приєднатися.

"Два рази на рік я чищу свої ковбойські черевики. А зараз, оскільки ми залишаємося вдома через соціальне дистанціювання, я роблю це втретє. Мені дуже пощастило: коли я чищу свої черевики, моя дочка Крістніа завжди допомагає мені в поліровці, - поділився актор, пихкаючи сигарою. - Вона допомагає мені з тих пір, як їй виповнилося три роки. Тобі це подобається, правда?"

"Звичайно. Я роблю це більше 20 років. Як ви самі розумієте, я в повному захваті", - закотила очі дівчина, старанно орудуючи щіткою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Тепер ми знаємо, що в колекції Арні є смарагдово-зелені чоботи з крокодилячої шкіри, чоботи з американським прапором і печаткою штату Каліфорнія, а також ексклюзивна пара чобіт з обличчям самого Шварценеггера, створена на замовлення в Ель-Пасо.

Відео Шварценеггера потішило користувачів Twitter і Instagram. "Твоя дочка виглядає такою натхненною!" - жартують вони в коментарях. - "Ти робиш карантин менш болючим", "Посміялася би, якби у неї теж була велика сигара. Люблю тебе, Арнольд, спасибі за все!"

  • Раніше позашлюбний син Шварценеггера повторив його знамениту позу. Ще б пак, адже бодібілдер Джозеф Баена - головний фанат свого знаменитого батька.
  • Також Арнольд Шварценеггер розповів, як ставиться до акторської кар'єри сина Патріка. Молодий актор не відмовляється від відвертих сцен, які шокують його батьків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.