Лайм

MELOVIN в свій день народження поділився архівними дитячими фото

Сьогодні співакові виповнюється 23 роки

11 квітня свій день народження відзначає представник України на Євробаченні-2018 MELOVIN (справжнє ім'я - Костя Бочаров) - співакові виповнюється 23 роки.

З нагоди свята музикант вирішив порадувати шанувальників кадрами з особистого архіву. На них маленький Костя зображений з навушниками, соскою і домашніми улюбленцями.

Фото: instagram.com/melovin_official

Публікація іменинника всього за пару годин зібрала понад 18 тисяч лайків і масу коментарів. "Меловінатори" вітають свого кумира з 23-річчям, а також розчулюються тому, яким кумедним малюком він був в дитинстві.

Фото: instagram.com/melovin_official

"З такого мілашки в такого брутала. З днем народження", "Як тобі вдається бути таким милим", "Уті бозе мій", "Такий милий", "Яка буська", "Ой, яка бубочка", "Який зайчик", "Який карапуз", "Які гарні щічки. З днем народження", - пишуть фанати під постом.

Фото: instagram.com/melovin_official

Фото: instagram.com/melovin_official

Фото: instagram.com/melovin_official

  • Раніше MELOVIN розповів, що в шкільні роки був жертвою буллінгу. Однокласникам не подобалося, що Костя завжди користувався популярністю у дівчат через свою творчість.
  • А також зізнався, що залежний від нікотину, і розповів, як він намагався кинути палити. Музикант сподівається, що все-таки зможе позбутися від своєї шкідливої звички, яку він називає "ганебною".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Меловін

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях