Лайм

Жодного разу не виходила з дому: Надя Дорофєєва розповіла, чим займається на карантині

Як співачка проводить час в домашній ізоляції

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва проводить карантин з чоловіком, в їхньому новому заміському будинку. Виконавиця займається спортом, вивчає англійську мову, приділяє час домашнім справам і, звичайно ж, творчості.

Про це 29-річна знаменитість розповіла в своєму Instagram. Публікацію Надя супроводила домашнім знімком, на якому вона зображена біля басейну з книгою в руках.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Я жодного разу не виходила з дому. І знаєте що - я звикла. У мене повне відчуття робочих днів, тільки з різницею в тому, що тепер все режимно, а в неділю - вихідний, раніше вихідних у мене не було", - говорить співачка.

"Тепер моя робота виглядає по-іншому: 3 рази на тиждень спорт, 3 рази на тиждень англійська і купа всяких зйомок, в домашніх умовах! Готувати (виявляється вдома хочеться їсти постійно і часто не 2 рази, як раніше, а 3-4), а посуд ... ооооо. Прибирати, не кожен день звичайно, але доводиться", - поділилася Надя.

Не обходиться також і без творчості: запис нових пісень, зйомки роликів для соцмереж і YouTube, робочі дзвінки. Крім цього Дорофєєва регулярно телефонує мамі, друзям і дивиться фільми.

  • Гурт "Время и Стекло", заснований в 2010-му році, проведе свій прощальний тур. Учасники колективу - Надя Дорофєєва та Позитив - продовжать свої кар'єри вже порізно.
  • Позитив (Олексій Завгородній) зробив тест на наявність у нього коронавируса. Співак зізнався, що не мав права проводити діагностику, так як у нього не було симптомів. Але оскільки у нього з'явилася можливість перевіритися, він вирішив перестрахуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях