Лайм

Дочка Майкла Джексона зіграє в новому серіалі: як сьогодні виглядає 22-річна Періс Джексон

У мережі з'явився перший кадр дівчини в образі Ісуса

Дочка "короля поп-музики" Майкла Джексона, 22-річна Періс Джексон, зіграє одну з головних ролей в новому серіалі "Звичка" (Habit). Як пише The New York Post, дівчині дістанеться доволі цікава роль - вона зіграє Ісуса.

Серіал розповість про вуличну тусовщицю (її зіграє колись зірка Disney Белла Торн), фетишем якої є Ісус. Вона потрапляє у вельми неприємну історію з наркотиками і насильством, але рятується, маскуючись під черницю. Ісус у виконанні Періс Джексон буде являтися головній героїні, щоб допомогти їй здолати з труднощі.

Фото: nypost.com

Дата прем'єри поки залишається невідомою, але в пресі вже з'явився перший кадр з Періс, що наштовхнуло на думку згадати, як сьогодні виглядає дочка легендарного музиканта.

Періс Джексон - спільна дочка музиканта і його другої дружини, медсестри Деббі Роу. Шлюб пари був недовгим, Джексон і Роу одружилися в листопаді 1996 року і розлучилися вже в 1999-му. За цей час жінка народила артистові сина (Принс Майкл Джексон I) і дочку Періс.

Після розлучення діти залишилися жити з музикантом на відомому ранчо "Неверленд", і деякий час преса буквально полювала на родину Джексона. Адже при кожній появі на публіці з дітьми він приховував їх обличчя за допомогою медичних масок, окулярів або різних аксесуарів.

Будучи вже повнолітньою, Періс Джексон прикрасила обкладинки журналів Rolling Stone, Vogue Australia, Harper's Bazaar та інших, що дало хороший старт її модельній кар'єрі. У 2017 та 2018 роках дівчина знялася в серіалах "Зірка" та "Небезпечний бізнес".

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

  • Про життя та кар'єру Майкла Джексона знімуть фільм. За справу взявся продюсер "Богемської рапсодії", і судячи з його регалій, байопік має всі шанси стати грандіозним.
  • У серпні цього року в мережі спливла відверта розмова актора Марлона Брандо ("Хрещений батько") з Майклом Джексоном. Запис зберігали в таємниці майже 30 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях