Лайм

Сергій Притула показав, як проводить карантин з маленькою донькою, і судячи з фото їм точно весело

Шоумен насолоджується спілкуванням з найріднішими людьми

Коронавірус "посадив" вдома не тільки простих людей, а й знаменитостей. Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. Нещодавно ведучий показав, як на карантині проводжає старшого сина до школи, а наразі поділився зворушливими фото з донькою.

Кілька знімків шоумен оприлюднив на своїй сторінці в Instagram. На домашніх фотографіях дворічна Соломія дуріє із зірковим татом в ліжку. "Карантин догори дригом. Соломію Сергіївну взагалі не хвилює, що ми сидимо вдома, її все влаштовує", - підписав знімки Притула.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Всього за кілька годин публікація шоумена зібрала близько 45 тисяч лайків і безліч захоплених відгуків. Розчулені шанувальники телеведучого засипали його розчуленними коментарями. "Сергію, ви супер", "Батькова доця", "Мила така", "Яка чарівна посмішка у дочки", "Яка прекрасна сім'я", - пишуть під постом Притули.

Фото: instagram.com/siriy_ua

  • Українська співачка Надя Дорофєєва проводить карантин з чоловіком, в їхньому новому заміському будинку. Виконавиця займається спортом, вивчає англійську мову, приділяє час домашнім справам і, звичайно ж, творчості.
  • MONATIK та Ірина Демічева також відповідально дотримуються режиму самоізоляції і залишаються вдома. Подружжя проводять цей час з синами - Данилом і Платоном. Співак влаштовує вечорами домашні танц , а дружина артиста долучає малюків до світу природи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.