Лайм

Цей чоловік - геній: Брітні Спірс здивувала соцмережі несподіваним компліментом колишньому хлопцю

Через 20 років Брітні раптово заговорила про розставання з Джастіном Тімберлейком

Брітні Спірс порушила своє історичне 20-річне мовчання з приводу розставання з Джастіном Тімберлейком раптовим компліментом. 38-річна співачка опублікувала в Instagram кліп, на якому танцює і дуріє під пісню Тімберлейка "Filthy".

"Як ви бачите, я насправді не танцюю, мені просто нудно, - підписала публікацію Брітні. - PS: Я знаю, що 20 років тому у нас стався один з найграндіозніших в світі розривів, але цей чоловік геній! Чудова пісня, Джастін Тімберлейк!"

За 14 годин короткий ролик переглянули понад 2 млн разів, і навіть сам Джастін відреагував, залишивши в коментарях емодзі, що сміється до сліз.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Фанати співачки залишилися в захваті від її доброзичливого жесту. "Це те, що зараз потрібно світові!" - пишуть вони. - "О боже мій. Чи можемо ми просто повернутися в 2000-2001 рік?"

Нагадаємо, що Брітні і Джастін в 1997-2002 роках були однією з найпопулярніших зіркових пар. Після розставання Тімберлейк випустив пісню "Cry Me a River", яка до цих пір залишається одним з його найвідоміших хітів.

  • Інстаграм Брітні - кращий спосіб впоратися зі смутком під час карантину. Нещодавно вона заявила, що побила рекорд Усейна Болта, після чого перетворилася на смішний мем.
  • 3 березня Джастін Тімберлейк тепло привітав дружину з днем народження. Після скандалу зі "зрадою" він назвав Джесіку Біл коханням свого життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях