Лайм

Леся Нікітюк та український гурт записали спільний трек про карантин

Пісня отримала назву Stay at home

Телеведуча Леся Нікітюк та український гурт PATSYKI Z FRANEKA записали спільний англомовний трек Stay at home. Прем'єра синглу відбулася в середу, 22 квітня, на всіх цифрових майданчиках.

Про це сказано на офіційній сторінці PZF в Instagram. "Наша колаборація з Лесею Нікітюк уже доступна на всіх цифрових платформах. Качайте, слухайте і діліться враженнями", - написали музиканти.

"Два тижні тому хлопці з гуртуи PZF запропонували мені колаборацію, - розповідає ведуча Нового каналу. - Ідея сподобалася, і я погодилася. Ми з ними за дві години дистанційно записали пісню. Українцям треба триматися і не здаватися! Як би нам всім не було важко і сумно. #Stayathome - це повинна бути позиція кожного відповідального громадянина нашої країни".

  • Леся Нікітюк вирішила стати співачкою зовсім недавно. У лютому цього року ведуча випустила свою сольну пісню. Композиція отримала назву "Ями" і стала саундтреком до нового тревел-шоу ведучої Le Маршрутка.
  • Український репер Потап презентував новий трек "Дома". Разом з піснею вийшов і кліп, до зйомки якого доклала руку дружина музиканта, співачка Настя Каменських. Відео створювалося відповідно до норм карантину - не виходячи з дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях