Лайм

Настя Каменських розкрила секрет ідеальних сімейних стосунків

Співачка щаслива у шлюбі з Потапом

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, заміжня за репером і продюсером Потапом. Свій шлюб артистка вважає щасливим, тому охоче ділиться досвідом з шанувальниками.

Так, в програмі "Життя відоміх людей" знаменитість розкрила головний секрет ідеальних сімейних стосунків. "Не потрібно у стосунках змагатися, - вважає Настя. - У нас немає такого, що хтось - мозок, а хтось - голова, хтось - шия, а хтось - плече. Ми з Олексієм - одне ціле , і у нас одне серце на двох".

Фото: instagram.com/kamenskux

А ще в їхній родині, за словами співачки, повністю відсутня ревнощі. "Потай перевіряти повідомлення - це перший крок до руйнування стосунків. Якщо ви ревнуєте свого коханого, то потрібно працювати, в першу чергу, над собою", - вважає артистка.

Нагадаємо, що Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміло під Києвом в травні минулого року. У розпорядженні theLime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.

  • Раніше Настя Каменських записала влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як нині проходять її будні. У кадрі також можна побачити Потапа, а також розглянути заміський будинок зіркової пари.
  • А також розповіла, чим харчується, щоб не погладшати на карантині. Настя Каменських дотримується дрібного харчування і їсть 5 разів на день.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.