Лайм

Наталка Карпа випустила перший трек після народження дочки

Співачка вперше стала мамою в кінці грудня

Українська співачка Наталка Карпа презентувала нову пісню "Долею поцілована" - перший трек після народження дочки. Композиція почала створюватися, коли артистка була на сьомому місяці вагітності, а фінальні штрихи були зроблені вже після появи Злати на світ.

Прем'єра синглу відбулася у вівторок, 5 травня, на офіційному YouTube-каналі виконавиці. "Новий сингл - це одна з найпролонгованіших робіт за всю історію моєї кар‘єри. Можливо тому, що припала вона на вагітність та народження донечки, можливо тому, що як ніколи не хотілось поспіху, а навпаки розтягувала процес", - поділилася Наталка.

Співачка також додала, що вже готує відеокліп на цю композицію, який побачить світ вже найближчим часом.

Нагадаємо, що Наталка Карпа стала мамою 26 грудня 2019 року. Для 38-річної співачки дитина стала первістком, а для її чоловіка, героя АТО Євгена Терехова, - другою. Чоловік також виховує дочку від першого шлюбу.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

  • Наталка Карпа, яка вперше стала мамою в 38 років, пережила важкі пологи. Артистка зізналася, що поява дівчиник на світ затягнулася.
  • Також співачка зізналася, що серйозно ставиться до епідемії коронавірусі. Знаменитість дотримується карантинних заходів і рекомендацій лікарів, щоб убезпечити свого первістка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях