Лайм

Кевін Спейсі порівняв свою зруйновану секс-скандалами репутацію зі звільненнями через коронавірус

Спейсі вважає, що втратив роботу через незалежні від нього обставини

Опальний актор Кевін Спейсі, якого виключили з серіалу "Картковий будиночок" після звинувачень в сексуальних домаганнях, порівняв себе з людьми, які втратили роботу через епідемію коронавірусу.

Фото: instagram.com/kevinspacey

"Мені не дуже хочеться говорити людям, що наші ситуації схожі, тому що це може підірвати їхній власний, унікальний і дуже особистий досвід, - сказав 60-річний актор в інтерв'ю для подкасту Bits & Pretzels. - Але в цьому випадку я розумію, як це, коли твій світ раптово зупиняється. Ми опинилися в схожих ситуаціях, хоча і з абсолютно різних причин. І тому я співчуваю, коли людині раптово кажуть, що ти не можеш повернутися або ти втратив роботу. Це ситуація, над якою ти не маєш ніякого контролю".

Дворазовий володар "Оскара" також поскаржився, що його життя змінилося "всього за кілька" годин після оприлюднення звинувачень.

"Не думаю, що для когось стане несподіванкою, що мій світ повністю змінився восени 2017 року, - сказав він. - Моя робота, багато моїх стосунків, моє становище в галузі зникли всього за кілька годин".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях