Лайм

Ілон Маск пояснив, як вимовляти дивне ім'я новонародженого сина

X Æ A-12 Маску всього 4 дні, а його ім'я вже прогриміло у всіх ЗМІ

4 травня у Ілона Маска і Граймс народився хлопчик X Æ A-12, і в подкасті Джо Рогана щасливий батько уточнив правильну вимову унікального імені свого сина.

За словами Маска, X читається як буква "ікс", Æ - як "еш", А-12 - просто данина поваги "найкрутішому літаку в світі" "Архангел-12", попереднику SR-71. Таким чином, ім'я маляти батьки можуть вимовляти як "Ксаша" або "Ікс Еш".

Фото: twitter.com

Маск зізнався, що незвичайне ім'я запропонувала Граймс, тому що вона "дуже хороша в називанні". Також 48-річний бізнесмен заявив, що вік зіграв на руку його батьківським якостям.

"Думаю, це добре, коли у тебе народжується дитина в старшому віці. Я ціную це більше. Діти чудові", - сказав батько шістьох синів, п'ять з яких народила йому перша дружина Жюстін Вілсон.

Раніше стало відомо, що ім'я хлопчика не буде вважатися дійсним в штаті Каліфорнія, де живе пара.

"У Каліфорнії в імені дитини можна використовувати тільки 26 символів англійської мови. У ньому не може бути чисел, римських цифр, наголосів, умляутів або інших символів і смайликів. Хоча апостроф для імені, подібного О'Коннор, допускається, - пише видання People. - Якщо в свідоцтві про народження дитини буде вказано X Æ A-12, його відхилять, а Маску і Граймс (Клер Буше) запропонують повторно його заповнити".

  • Раніше у відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера.
  • Тим часом 71-річна мати Ілона Маска пройшлася по домашньому "подіуму" під пісню його дівчини. Схоже, Граймс відмінно ладнає з бабусею свого сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.