Лайм

Моя незвичайна дівчинка: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото з дочкою

Нана взяла участь у спільній зйомці зі своєю зірковою мамою

Фото 16-річної дочки Маші Єфросиніної рідко побачиш в соціальних мережах телеведучої - такою є позиція самої Нани. Але в честь наступаючого Дня матері юна дівчина дозволила опублікувати в Instagram їх спільне фото.

Ніжний знімок був зроблений в рамках проекту "Бути мамою", який напередодні свята запустив один з ювелірних брендів.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Ви знаєте, Нана рідко з'являється у мене в публікаціях - це її позиція, і я її поважаю. Але на пропозицію Валерії Гуземи знятися для проекту "Бути мамою" вона погодилася без вагань. На моє запитання: "Чому?", Нана відповіла: "Лера завжди все робить красиво!"... І права ж виявилася моя незвичайна дівчинка. Втім, як завжди", - написала Єфросиніна.

Для фотосесії телеведуча одягла легку льняну сукню білого кольору з об'ємними рукавами і оголеними плечима. Нана вбралася в схожий наряд зеленого кольору.

Фоловери Єфросиніної прийшли в захват від знімка, наголошуючи на тому, якою красивою дівчиною зростає її дочка. "Вважала Вас найкрасивішою жінкою, а виявляється є ще красивіше Нана! Вона прекрасна!", "Дуже красива дівчинка, вся в маму", "У вас неймовірно красива дочка", - захоплюються коментатори.

  • Раніше Маша Єфросиніна поділилася історією знайомства з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Це сталося 18 років тому в курортній Ялті.
  • Також телеведуча розповіла про свою головніу фобію. Єфросиніна не переносить комах, і це не просто страх, а панічна боязнь, яка запросто може привести до втрати свідомості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.