Лайм

Оля Полякова розповіла, як попала на крадіжці в магазині

На цей крок її підбила шкільна подруга

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що може прихопити чуже, а одного разу була спіймана "на гарячому". Це сталося, коли майбутня артистка була ще школяркою.

Про це "Королева ночі" розповіла в розмові з Владом Ямою в рамках свого онлайн-тв "Полявидение", яке співачка запустила в період карантину (відео дивіться на сторінці нижче).

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Перша моя крадіжка - заварний крем в універсамі. Був такий крем в брикетах, його треба було заварювати гарячою водою, а ми його в дитинстві купували і просто гризли. І ось, я прийшла в магазин з подругою Сніжаною і вона каже: "Давай вкрадемо крем!". Я кажу: "Давай!". І вона краде і виходить. А я краду і мене ловлять", - поділилася історією Полякова.

"Мало того, моя мама працювала лікарем в школі у мене, і коли мене зловили, то почали зв'язуватися зі школою, робити цей скандал, - згадує співачка. - Я пам'ятаю, так благала цю тітоньку в універсамі, щоб вона не говорила, боякщо скажуть в школі, що дочка лікаря поцупила заварний крем... Якби ж то діаманти або шубу мамі".

Полякова зізналася, що це був не єдиний випадок. Вона також крала в дьюті фрі, а один раз не встояла перед клумбою з тюльпанами.

  • Раніше Оля Полякова прокоментувала її загадковий вік в Вікіпедії і назвала рік народження. Справа в тому, що в онлайн-енциклопедії повідомляється, що цього року співачка відсвяткувала свій 41-й день народження, а менеджер артистки стверджує, що в паспорті Ольги Юріївни вказано 1984 рік народження.
  • Також співачка підозрює, що вона сама і її молодша дочка Аліса перехворіли коронавірусною інфекцією. Це сталося під час відпочинку в Маямі (США).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.