Лайм

Акторка "Дизель Шоу" розповіла, як вони з чоловіком на карантині відсвяткували річницю весілля

Яна Глущенко та Олег Збаращук стали сім'єю в 2017 році

Учасниця гумористичного проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко та концертний директор "Дизель Студіо" Олег Збаращук три роки тому стали сім'єю. На початку квітня подружжя відзначило річницю їх спонтанного весілля, і зробили це небанально.

Оскільки цей день випав на період карантину, то закохані, які самоізолювалися у своєму заміському будинку, влаштували собі поїздку до столиці. Про це Яна розповіла в програмі "Ранок з Україною".

Фото: instagram.com/yamo4ka

"Ми сіли в машину і поїхали до Києва - просто каталися на машині. Романтика просто зашкалювала! (Сміється) Насправді, було дуже приємно, адже ми живемо за містом і тоді вже карантин тривав більше 2-х тижнів - саме стільки я не була в Києві. Тому проїхатися містом було дійсно дуже круто!", - поділилася акторка.

Яна Глущенко вийшла заміж за Олега Збаращука, продюсера гурту ТІК та за сумісництвом концертного директора "Дизель Студіо", у 2017 році. Весілля закохані відсвяткували в Одесі. І, як стверджує сама Яна, було це все практично не заплановано і несподівано. У курортне місто вони просто поїхали на гастролі. У жовтні того ж року Глущенко народила сина, якому подружжя дало ім'я Тамерлан.

Фото: instagram.com/yamo4ka

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.