Лайм

У мережі обговорюють зовнішність Мадонни після чуток про пластику сідниць: як виглядає 61-річна співачка

Співачка опублікувала два пікантних фото

Розмови про нову зовнішність Мадонни не вщухають вже більше року. Шанувальники 61-річної співачки запідозрили, що зірка вставила в свою п'яту точку силіконові імпланти. Сама артистка ці чутки не коментує, а днями показала знімки, які говорять самі за себе.

Так, на особистій сторінці в Instagram знаменитість виклала два селфі в нижній білизні і розповіла, що наразі проходить відновлення після перенесеної операції на коліні.

Фото: instagram.com/madonna

На одному фото Мадонна позує в чорному мереживному боді і колготках у сітку. На другому знімку співачка відобразила себе зі спини, показавши сідниці. Тепер у фанатів не залишилося сумнівів, що зірка зробила пластику.

Фото: instagram.com/madonna

Нагадаємо, що в січні минулого року в мережі з'явилося відео виступу Мадонни в одному з барів Нью-Йорка. Тоді шанувальники помітили сідниці зірки, які сильно збільшилися, і почали обговорювати її нову зовнішність. Одні припустили, що співачка скористалася накладками, а інші вирішили, що артистка вставила в пікантну частину свого тіла спеціальні силіконові вставки.

  • Раніше 61-річна Мадонна розповіла про проблеми зі здоров'ям після скасування концерту. Співачка поскаржилася на невимовну біль після травми.
  • Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл свою квартиру в Нью-Йорку. Зірка не проти поселити у себе незалежну королівську пару, але, звичайно ж, не безкоштовно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях