Лайм

Український комік Дядя Жора виписався з лікарні після інсульту

Шоумен провів в стаціонарі більше тижня

Український комік та телеведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) повернувся додому після перенесеного інсульту. Про це 44-річний шоумен повідомив на особистій сторінці в Instagram.

Гуморист опублікував коротке відео, на якому видно, як він залишає стіни лікарняної установи. "Все! Відмотав свій покладений термін на лікарняному ліжку! Тепер свобода!", - підписав ролик Вадим.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ДЯДЯ ЖОРА (@dyadya_jora)

Шанувальники закликали Дядю Жору берегти своє здоров'я і більше так не лякати. "Будьте здорові і більше не лякайте так нас", "Бережіть себе і сім'ю", "Здоров'я вам величезного", "Ура, не хворійте більше", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що на початку травня Дядя Жора відчув нездужання: стало двоїтися в очах і почався сильний головний біль. Він звернувся в лікарню, де йому діагностували інсульт. Діагноз став повною несподіванкою, як для самого Мічковського, так і для його рідних.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

Вадим провів в стаціонарі більше тижня, а 13 травня дружина шоумена забрала його додому.

  • Раніше Дядя Жора розповів про складний період у своєму житті - одного разу він ледь не втратив свою кохану дружину Наталю.
  • Читайте також на theLime, як коміка пограбували в Києв . Невідомий розбив скло позашляховика, вкравши з нього спортивну сумку з речами гумориста.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях