Лайм

Винесли дуже багато речей: Камалія розповіла про пограбування квартири

У квартирі були шуби, сервізи, золото та інші цінні речі

Українська співачка та дружина мільярдера Мохаммада Захура Камалія розповіла, як одного разу її сім'я стала жертвою грабіжників. Неприємний інцидент стався перед випускним майбутньої артистки.

"Ми повинні були переїжджати до столиці, так як обміняли свою львівську квартиру на київську. І вже відправили контейнер, тому всі речі були на місці", - розповідає співачка в програмі "Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

І коли Камалія з батьками була ще у Львові, їм повідомили, що в київській квартирі побували злодії.

"Батьки були в паніці. Ми купили квитки на перший же поїзд і поїхали до столиці, - згадує зірка. - Наша квартира перебувала на Теремках на 9-му поверсі. Злодії залізли з пожежного шлангу з технічного поверху. Потім вибили кватирку, через вікно проникли в квартиру і винесли дуже багато речей вночі через двері".

Камалія зазначила, що в квартирі було дуже багато цінних речей, які сім'я співачки придбала в Угорщині, де прожила більше шести років.

"У квартирі були речі, куплені ще в Будапешті, - розповідає співачка. - Шикарні люстри, шуби, сервізи, золото. Уже пізніше під час слідства очевидці говорили, що бачили машину, в яку нахабно вивантажувалися наші речі".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

  • У лютому цього року Камалію пограбували в столичному ТРЦ Ocean Plaza. З кишені виконавиці майстерно витягли iPhone останньої моделі, що зафіксували камери спостереження.
  • Читайте також на theLime, як Камалія перетворила свій газон в город. Співачка опублікувала фото і відео, на яких з лопатою і в масці розбиває грядки. У цьому їй допомагали доньки-двійнята Арабелла і Мірабелла.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях