Лайм

TARABAROVA вагітна другою дитиною - співачка показала кругленький животик

Співачка повідомила приємну новину

Українська співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова) поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона знову стане мамою. Фотодоказ артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

На чорно-білих знімках 29-річна зірка позує в білому брючному костюмі і чорному бюстгальтері, оголивши значних розмірів животик. Судячи з фото, співачка знаходиться на шостому-сьомому місяці вагітності.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Друзі, я хочу поділитися з вами. Я при надії, вдруге. Незважаючи на складнощі, які супроводжують період вагітності, я вважаю, що жінка при надії найкрасивіша!", - поділилася Світлана.

Фото: instagram.com/tarabarova

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря, який старше за неї на 14 років, у 2016-му році. Пара провела казковий медовий місяць в Римі. 9 вересня 2018 року у подружжя народився їхній первісток - син Іван.

Фото: instagram.com/tarabarova

  • Світлана і Олексій довго не показували публіці обличчя малюка, а напередодні Нового року батьки вирішили, що прийшов час познайомити шанувальників з їхнім сином. Хлопчик знявся в кліпі своєї зіркової мами на пісню "Падає сніг".
  • Дивіться також на theLime, кліп Тарабарової на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS" . Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка і танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях