Лайм

Олена Кравець поділилася рідкісним сімейним фото з чоловіком та двійнятами

Публікація акторки випромінює щастя та позитив

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець рідко ділиться з шанувальниками сімейними знімками. Але зараз знаменитість вирішила зробити виняток і показала фотографію з чоловіком та двійнятами.

На своїй сторінці в Instagram гумористка опублікувала фото, на якому всі одягнені в національні костюми. Публікацію Олена приурочила до Дня вишиванки, який відзначався 21 травня. У підписі до знімка акторка розповіла про сімейною традицію, якої вони дотримуються щороку.

Фото: instagram.com/lennykravets

"Щорічно в третій четвер травня ми з нашими "зайчатамі- кравчатами "фотографуємося в вишиваночках. Швиденько, з самого ранку, перед виходом з дому. А тут ще й дівчатка з Varenyky Fashion подарували мені особисто таку красу ручної роботи! Ну чим не привід!", - написала Кравець.

Шанувальники акторки, які з нетерпінням чекають від неї сімейних знімків, прийшли в захват від публікації. "Дуже красива сім'я", "Які милі", "Такі двійнята хороші", "Чудова сім'я", "Які круті", - захоплюються фанати.

Нагадаємо, що двійнята Катя і Ваня з'явилися на світ 15 серпня 2016 року. Олена та її чоловік Сергій Кравець виховують також 17-річну дочку Машу.

  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному і тому ж терміні вагітності.
  • Раніше Олена Кравець опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники акторки обсипали зіркову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях