Лайм

В очікуванні первістка: дружина MONATIK'а показала архівне фото своєї вагітності

Фотографія зроблена 5 років тому

Ірина Демічева, дружина популярного українського артиста MONATIK'а, поділилася в Instagram рідкісною фотографією з сімейного архіву. На знімку дружина хітмейкера зображена, будучи в цікавому стані.

Цей кадр Ірина приурочила до Дня вишиванки, який відзначався 21 травня. На знімку Демічева зображена разом з чоловіком. Обидва вони в вишиванках: співак - у синій сорочці з білим орнаментом, а його дружина - в чорній сукні з червоними маками.

Фото: instagram.com/irinamonatik

"Спогади 2015 року. Коханий. Київ. В очікуванні первістка. P.S. Щиро вважаю, що культурні традиції слід шанувати і передавати з покоління в покоління". - підписала знімок Ірина.

"Дуже красиві і зовсім не змінилися", "Ця пара є прикладом для багатьох! Вони створені для один одного, це ідеальна пара. Щастя вам від душі", "Які ви гарні. Добре, що ви є одне в одного", - пишуть шанувальники пари.

  • Раніше Ірина Демічева познайомила шанувальників з найменшим членом сім'ї - собачкою породи мальтіпу. Цей пухнастий клубочок більше схожий на плюшеву іграшку, ніж на цуценя.
  • MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У січні хлопчикові виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях