Лайм

Ілон Маск та Граймс поправили дивне ім'я сина, але простіше від цього не стало

Схоже, креативним батькам доведеться знову подумати над альтернативою

Ілону Маску та співачці Граймс довелося змінити незвичайне ім'я сина, якого вони назвали X Æ A-12. Відповідно до законів Каліфорнії, в іменах не можна використовувати цифри та символи, що не дуже й спантеличило батьків. Вони знайшли вихід із ситуації, от тільки вимовляти (або розуміти) ім'я дитини легше не стало.

Як розповіла Граймс в коментарях під одним зі своїх постів в Інстаграм, в імені хлопця число 12 замінили на літери. Тепер його звуть X Æ A-Xii. Але на цьому питання не закінчуються.

Співачка не уточнила, як бути з лігатурою Æ. І не виключено, що надалі парі знову доведеться змінювати ім'я дитини, яке вкажуть у документах.

Як розшифровується ім'я X Æ A-12?

На розшифровку імені, яким так заінтригував своїх підписників Маск, користувачам соцмереж знадобилася доба. Згідно з останніми версіями та підказкам Граймс, X - є невідомою змінною, лігатура Æ (ash) - штучним інтелектом / коханням ельфійською мовою, а A-12 - відсилкою до улюбленого літака винахідника та співачки, розвідника Lockheed A-12 ("Архангела").

Таким чином користувачі Reddit припускають, що ім'я дитини вимовляється як "Саша" або "Саша Архангел" (якщо скласти "Ікс", "Еш" та "А" з A-12). Згідно ще з однією популярною версією, хлопчика звуть Ікс Еш Архангел. Самі ж батьки ці припущення ніяк не коментують.

  • Раніше у відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера
  • Тим часом 71-річна мати Ілона Маска пройшлася домашнім "подіумом" під пісню його дівчини. Схоже, Граймс відмінно ладнає з бабусею свого сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.