Лайм

Карантин виявився дуже плідним: зірка "Танців з зірками" вагітна другою дитиною

Ілона Гвоздьова поділилася радісною новиною

Український хореограф Ілона Гвоздьова, партнерка Володимира Остапчука на "Танцях з зірками", поділилася радісною новиною - вона знову стане мамою.

Про це танцівниця повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона опублікувала знімок, який демонструє її прекрасний стан. Ілона позує на фото в чорній сукні у білий горошок, притримуючи руками кругленький животик.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Дорогі мої передплатники, нарешті я вирішила поділитися з вами своєю головною новиною 2020 року - я чекаю малюка. Відчуваю себе чудово, як бачите, карантин виявився для мене дуже плідним і результативним. Ви часто задавали питання куди я пропала і чому немає танців в стрічці, ось тепер все стало на свої місця і тепер я буду частіше з'являтися в мережі, також ділитися з вами новинами про те, як я продовжую тренуватися і танцювати, як харчуюсь, як почуваю себе!", - написала хореограф.

В наступному пості Ілона розповіла, як дізналася про вагітність і як пройшов перший триместр.

"Історія почалася ще на нашій сімейній відпустці в Домінікані, де, кожен день, я бачила біля себе лелек, постійно ловила рибу уві сні, а мій чоловік наяву, ходила знімала сторіз з домислами "щоб все це значило?", - згадує зірка.

Після повернення до Києва Гвоздьова відчула різкі зміни всередині себе. Тоді вона зробила кілька тестів, але вони вагітність не показали.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Але в той же час я відчувала, що життя в мені вже зародилася, відразу тіло стало іншим, ночами я прям відчувала зміни в області низу живота, нюх загострився, смакові рецептори змінилися, я різко все почалау пересолювати, чи то від кохання, чи то від стану, стала занадто плаксива, що взагалі мені не властиво. Загалом наполегливих 2 тижні я майже через день робила тести, так як все моє нутро і материнське чуття підказувало що життя в мені вже зародилося, але підтвердження того я не отримувала. І коли я не витримала і на 3 тиждень пішла до гінеколога, я отримала 100% відповідь "Так, ви вагітні", - розповіла хореограф.

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова разом з чоловіком Іваном Хомячуком вже виховують 4-річну дочку Валерію. Стать другого малюка пара тримає в секреті.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях