Лайм

Мішина, зустрічай! За серце героїні реаліті "Холостячка" побореться автор студії "Квартал 95"

Дата виходу шоу на екрани поки не повідомляється

Телеканал СТБ анонсував нове реаліті "Холостячка" - перше шоу на українському ТБ, де кохання на проекті шукатиме не чоловік, а жінка. Головною героїнею першого сезону стала акторка та молода мама Ксенія Мішина.

Днями стартував кастинг чоловіків на шоу. Всім бажаючим необхідно заповнити анкету на сайті і чекати відповідь телеканалу. СТБ одноосібно визначає особистості претендентів, які допускаються до участі в програмі. У числі охочих опинвся Олександр Еллерт, автор-сценарист студії "Квартал 95" і учасник "Ліги Сміху" з команди "Луганська збірна".

Фото: instagram.com/ellert_a

"Вважаю, що просто так даром отримувати бритву, пінку для гоління, шкарпетки, - це класне відчуття. Тому я вирішив - іду брати участь в шоу "Холостячка". Мішина, зустрічай! Я йду в сезон", - оголосив Еллерт в своєму Instagram.

Про Олександра відомо, що йому 34 роки і що у нього є дочка. Чоловік є не тільки актором і сценаристом, але й професійним ведучим заходів. І якщо в кар'єрі він досяг успіху, то серце коміка все ще вільне.

Фото: instagram.com/ellert_a

Ксенії Мішиній 30 років, вона сама виховує 7-річного сина Платона. Українському глядачеві вона відома по костюмованій драмі "Кріпосна" і по проекту "Танці з зірками-2019", який в підсумку вона виграла.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

  • 29 травня на каналі СТБ відбулося пост-шоу "Холостяк. Життя после проєкту", в ході якого стало відомо, як склалося життя головного героя Макса Михайлюка і його обраниці Даші Ульянової після реаліті.
  • Весілля героїв "Холостяка-9" призначене на 12 серпня. Церемонія буде тематичною і пройде на даху багатоповерхівки. Інші подробиці майбутнього весілля Микити Добриніна та Даші Квіткової - читайте в нашому матеріалі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях