Лайм

Вдома можна малювати на стінах: Оля Цибульська розповіла, як виховує сина

Співачка виявилася противницею суворого виховання

5 річний син Олі Цибульської Нестор не відчуває нестачі в батьківській любові: співачка зізналася, що дозволяє йому багато з того, що інші батьки називають пустощами.

"Я ігнорую прописані стандарти про батьківство, - написала вона в Instagram. - Пам'ятаю модні книжки, де писали: не треба часто брати дитину на руки, тому що дитина звикне і це зло. Зло - той психолог, який таке написав. Не уявляю, як можна зіпсувати людину обіймами".

Фото: instagram.com/cybulskaya

34-річна Цибульська розповіла, що досі обожнює приходити до батьків і лежати у них на колінах, щоб ті її гладили. "Це такий заряд любові і сили", - поділилася вона.

Разом з чоловіком, якого виконавиця хіта "Киця" приховує від публіки, вони намагаються дарувати Нестору палітру емоцій. Не проблема, якщо для цього дитині потрібно розмалювати фломастерами стіни або навіть обличчя батьків.

"У нас вдома можна малювати на стінах, у бабусі з дідусем можна робити у ванній фонтан, можна їсти на дивані і малювати фломастерами обличчя. Будь-кому з рідних. Від синового безтурботного дитинства щасливі ми всі", - розповіла Цибульська.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Шанувальники співачки підтримали її метод виховання. "Ви розумна і турботлива мама. Я дуже шкодую про те, що багато чого забороняла дітям робити", - пишуть в коментарях. - "Ви молодці! Такі милі".

  • DZIDZIO і Ольга Цибульська знялися в фотографіях і розповіли про стару дружбу. Артисти продовжують розбурхувати публіку чуттєвими фото.
  • Раніше Оля Цибульська розповіла, як схудла на 12 кг . Зробити це її підштовхнуло невдоволення собою і бажання освіжити стосунки з чоловіком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime , щоб нічого не пропустити.