Лайм

Катерина Кухар може піти зі сцени заради третьої дитини

Чоловік прими-балерини Олександр Стоянов мріє про поповнення в родині

В Instagram-шоу Олі Полякової "Правда або дія" Катерина Кухар зізналася, що хоче піти зі сцени до того, як стане незатребуваною через вік. При цьому підштовхнути 38-річну приму до такого рішення може і поповнення в родині.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

"У людського тіла є свій знос, термін придатності. З часів СРСР професію балерин прирівнювали до найскладніших, і ми досі можемо за бажанням в 37 років йти на заслужений відпочинок. Офіційно мені можуть платити пенсію. Але у кожного тіла своя фізіологія, і в деяких супермаркетах мені не продають вино, - розповіла Кухар. - Мені б хотілося піти зі сцени, поки я ще затребувана, красива, яскрава, недоступна зірка. Може, я піддамся своєму чоловікові і дозволю йому відправити мене в декрет і зробити мені ще одного малюка".

Катерина і Олександр виховують двох дітей, Тимура і Анастасію. Артисти балету зареєстрували шлюб в 2019 році, хоча обвінчалися ще 5 років тому. Зробити це пара вирішила через релігійних родичів Стоянова.

"У мого чоловіка кілька батюшок в родині, тітка-монахиня, і для них це було неймовірно важливо, тому я пішла на цей крок, - розповіла Кухар про церковний обряд. - З першим чоловіком ми теж вінчалася, і коли остаточно розійшлися, я розуміла, що у мене залишилося одне незакрите питання. Я йому подзвонила і сказала: "Треба розвінчатися". На що він мені відповів: "Не парся, нас вже розвінчали". Історія в дусі "без мене мене оженили!" Не з божою поміччю, але без мене мене розвінчали".

  • Весільна церемонія Катерини Кухар і Олександра Стоянова відбулася в прямому ефірі шоу "Танці з зірками-2019", а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.
  • Раніше Катерина Кухар згадала страшну трагедію, яку пережила багато років тому - смерть свою першу дитину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях