Лайм

Ми заздримо і не прощаємо успіху: Остапчук пояснив реакцію на його стендап про Євробачення

Ведучий назвав вечір "експериментом" зі своїми успіхами та провалами

У березні 2020 року Володимира Остапчук провів скандальний стендап перед концертом групи KAZKA у Палаці спорту. Тема його виступу стосувалася Євробачення, яке він назвав "конкурсом для геїв та інвалідів". Також ведучий висловив упевненість в перемозі російських виконавців Little Big і порадив переможцям українського нацвідбору Go-A не брати квитки в Роттердам. У новому інтерв'ю theLime Остапчук пояснив, чому його виступ викликав таку негативну реакцію.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

За словами Володимира, в Україні немає культури стендапа, і люди не зрозуміли, чому перед концертом чоловік на сцені не поводиться як конферансьє. Він упевнений, що його жарти були хорошими, але час і місце для них обрали невдало.

"Було легке збентеження, але не було такого, щоб хтось кричав або обурювався. Та й обурення в мережі з'явилися вже пізніше. Спочатку мене почали відзначати в "сторіз" і писати, що це прикольно, що це незвично. А потім люди, які не зрозуміли, навіщо це було, почали висловлювати свої обурення. А у нас в країні адже дуже розвинений стадний інстинкт: як тільки десять чоловік говорять, що це погано, інші теж так скажуть", - заявив Остапчук.

Він поскаржився, що українці часто ображаються на будь-який гумор через невпевненість в собі.

"Люди не готові чути про себе якусь критику. Одразу стають дибки, і починається, - говорить він. - При цьому відгрібають не тільки гумористи. Це проблема всіх публічних людей. А все тому, що є ще одна дуже важлива риса нашого суспільства - ми не прощаємо успіху. Ми не радіємо за інших. Ми заздримо, і, як тільки людина оступається, тут же її клюємо. Це наша риса. Приїжджаєш в Канаду, там тобі кажуть: "Ми кращі! Ви найкращі! Ви можете більше!" Це зі школи вкладається. У нас цим дуже погано, тому відомі люди найчастіше і відгрібають".

  • Володимир Остапчук та його нова обраниця знялися в першій спільній фотосесії. Стосунки пари зав'язалися близько восьми місяців тому.
  • Шоумен і Христина Гірник познайомилися в серпні 2019 року на весіллі в Італії. Володимир запевняє, що нові стосунки не були причиною його гучного розлучення з дружиною Оленою Войченко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.