Лайм

Чому б не спробувати? Володимир Остапчук подумує про життя в іншій країні

Шоумен не виключає того, що може перебратися в Канаду

У 2016 році Володимир Остапчук і тоді ще його дружина Олена Войченко планували емігрувати в Канаду. Вони отримали постійну посвідку на проживання, знайшли там житло, а телеведучий навіть вступив до місцевого університету. Але після його успіху в ролі ведучого Євробачення-2017 в Києві кар'єра шоумена в Україні вийшла на новий рівень, і сім'я вирішила жити на дві країни.

"Я не особливо плекав надії залишатися тут, - розповів шоумен в новому інтерв'ю theLime. - Пропозиції посипалися через тиждень-два після конкурсу - в цей час я вже був в Канаді. Дзвінків було дуже багато, і тоді ми вирішили, що я повернуся в Київ, знімуся в проекті або двох, а потім повернуся назад. Так ця історія тривала два або три роки".

Наразі Володимир живе в Києві, але при цьому не виключає, що може перебратися в Торонто.

"Повірте мені, в цьому житті, а особливо після карантину, взагалі нічого не можна виключати. У мене прекрасний англійський, я вмію імпровізувати, можу вести заходи англійською. Чому б не спробувати?", - говорить Остапчук.

У Канаді шоумен практикував стендап, який приніс йому масу задоволення. Наразі Володимир планує повноцінно впровадити комедійні виступи перед аудиторією і в Україні.

"На той момент точно бачив себе в медіасфері. Я досить пізно зрозумів, що хочу займатися, років в 25, напевно. Але ось це мені якраз приносить масу задоволення. У мене є єдність серця і душі, а це дуже важливо в цій справі. Медіасфера, медіаменеджмент, консалтинг, тому що довго працював на радіо і непогано розбираюся в цій сфері. І стендап, я там пробував і мені сподобалося. Це був зовсім інший стендап, не такий, яким займатимуся тут , - поділився шоумен.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях