Лайм

Краса поруч: Дмитро Комаров назвав улюблені місця для подорожей в Україні

Телеведучий рекомендує мальовничі маршрути для вилазок одним днем

Поки кордони більшості країн закриті в зв'язку з епідемією коронавірусу, любителі подорожей освоюють туристичні маршрути в рідних країнах. Україна багата мальовничими куточками, і автор телепрограми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вирішив показати два чудових місця, які можна відвідати і порекомендувати друзям.

Улюблені місця Комарова знаходяться недалеко від Києва: жителі і гості столиці можуть з'їздити туди одним днем "хоч завтра".

Фото: instagram.com/komarovmir

"Зупинка №1 - Коростишівський кар'єр. З 1850-х років тут добували граніт, але розробку закінчили, кар'єр затопили. В результаті вийшло неймовірно красиве рукотворне озеро, оточене лісом, з дуже вражаючими пейзажами, крутим скелястим берегом. Якщо виїхати раніше, можна знайти спокійне місце з фантастичним видом. Викупатися. Зупинитися в наметовому містечку", - розповів Комаров в Instagram.

Фото: instagram.com/komarovmir

Фото: instagram.com/komarovmir

"Зупинка №2 - Дениші в Житомирській області, українська скелелазна Мекка. На літо - відмінна альтернатива скеледромам в приміщеннях. Головне, якщо ви не ще не профі в цій справі, займайтеся під контролем тренера. Але підійдуть Дениші не тільки скелелазам. Це ще й пейзаж, від якого мурашки: високий скелястий берег підноситься над річкою Тетерів, а навколо - дуже старий ліс, який буквально випромінює силу. І повітря, яким просто не можеш надихатися. Є чудові майданчики, де можна провести вихідні в наметі", - написав він .

Фото: instagram.com/komarovmir

Пізніше Дмитро поділився кумедним фото китайського чаювання, яке влаштував на дачі в обнімку з псом. "Якщо не я в Китаї, то Китай на дачі під Києвом", - пожартував він.

Фото: instagram.com/komarovmir

  • Раніше Дмитро Комаров зізнався, що у них з дружиною немає власного житла . Подружжя живе на орендованій квартирі, посольку ще не визначилися з форматом сімейного гніздечка.
  • Також читайте на theLime, ніж Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко. За словами моделі, цим якістю телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також