Лайм

MARUV випустила кліп на свій новий танцювальний трек I Want You: відео

Співачка презентувала літню музичну прем'єру

17 червня співачка MARUV (Анна Корсун) презентувала кліп на трек I Want You , який був записаний спільно з музикантом Boosin. Танцювальний сингл був створений ще півтора роки тому, однак побачив світ лише цього літа.

"Є пісні, які краще випускати восени, є треки для літа, є - для зими. У них певний настрій. Ця пісня якраз для літа. Настав час I Want You", - прокоментувала MARUV. Відео виконано у притаманному артистці відвертому стилі. Прем'єра ролика відбулася на YouTube-каналі виконавиці.

MARUV і Boosin познайомилися в 2017 році. Тоді музикант грав в одному з колективів, а у Ані був свій гурт - The Pringles. З тих пір почалася їх співпраця. Першою спільною роботою музикантів була україномовна пісня "Спини". Через півроку вони випустили трек Drunk Groove, який розривав все хіт-паради.

Boosin також написав для епатажної артистки пісню Siren Song, з якої вона повинна була представити Україну на Євробаченні-2019.

MARUV і Boosin Фото: instagram.com/maruvofficial

  • Раніше MARUV від імені сайд-проекту Shlakoblochina презентувала кліп на трек "Новая сила киски". Співачка, яка стала популярною завдяки своєму епатажному образу і сміливим хореографічним номерам, на цей перевершила саму себе. У відео багато відвертих моментів, а в деяких місцях - вульгарних.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях