Лайм

Маша Єфросиніна розповіла про незручний момент - ведуча стала свідком розмови про її нову зачіску

Знаменитість поділилася двома курйозними історіями

Нещодавно Маша Єфросиніна стала володаркою густого трендового чубчика. Однак такий експеримент із зовнішністю припав до смаку далеко не всім. Спочатку хейтери критикували новий імідж ведучої в соцмережах, а тепер переключилися в реальне життя.

Так, на своїй сторінці в Instagram телезірка поділилася курйозною історією, яка сталася з нею в одному зі столичних закладів. Єфросиніна стала випадковим свідком розмови, яка стосувалася її нової стрижки.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Той незграбний момент, коли за сусіднім столиком обговорюють, як тобі не йде чубчик, але через нього ж не впізнають і кажуть супер голосно", - написала телеведуча, додавши хештеги #говоритетише #ярядом.

Фоловерів потішилп розповідь ведучої і вони тут же поцікавилися, чи не втрутилася вона в розмову.

"Благаю, скажіть, що ви зробили цей момент епічним і попросили їх не обговорювати чужі чубчики", - написала одна з дописувачок Єфросиніної. Телеведуча відповіла на коментар ще смішнішою історією.

"Одного разу вагітною я була на манікюрі в салоні! І раптом одна жінка на весь зал крикнула: "Гей, а хто знає чи розродилася там Єфросиніна?". Я встала, підійшла до неї і сказала: "Ще ні, вибачте! Дайте ваш номер, я відразу особисто повідомлю". Їй стало в момент погано, вона почала задихатися! З тих пір я не включаюсь в чужі розмови", - розповіла вона.

  • Раніше Маша Єфросиніна показала, як її 5-річний син Саша сам складає свої речі перед сном. Для цього хлопчик використовує просте пристосування з листа картону.
  • Маша Єфросиніна назвала 5 важливих серіалів про підлітків, які варто побачити всім батькам. В її списку знайшлося місце і для українського шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях