Лайм

Моніка Левінські без бюстгальтера осоромилася в додатку для конференцій

Дистанційна робота під час карантину змусила багатьох використовувати додаток для конференц-зв'язку Zoom. Незважаючи на зручність, він виявилося далеко не безпечним для персональних даних. Своєю застережною історією в соціальних мережах поділилася Моніка Левінські, колишня помічниця Білла Клінтона, а нині - продюсер майбутнього фільму HBO "15 хвилин ганьби".

Фото: Facebook

46-річна знаменитість випадково повідомила колегам про те, що сидить без нижньої білизни. Ще більше її засмутило те, що всі повідомлення Zoom зберігаються в стенограмі і залишаються у організатора зборів.

"Коли користуєтеся Zoom з телефону, звертайте особливу увагу на те, коли відповідаєте в приватному порядку, а коли - всім. Я була рада поділитися з моєю спільнотою доповідачів TED, що я все ще в піжамі і без бюстгальтера", - написала Левінські в Twitter.

Користувачі соцмережі щиро підтримали Моніку. "Якщо чесно, ми всі в піжамах і без ліфчиків", - пишуть в коментарях. - "Заповіді COVID-19: набагато важливіше носити маску в публічних місцях, ніж бюстгальтер під час Zoom-конференції".

Передплатники Левінські також звернули увагу, що якщо організатор дзвінка вирішить завантажити чат, він завантажить його повністю, включаючи приватні розмови. "Будьте обережні з тим, що ви говорите, навіть в приватних включених", - порадили вони.

  • Білл Клінтон розповів про роман з Монікою Левінські. Колишній президент США досі кається перед дружиною за гучну зраду.
  • Хілларі Клінтон, в свою чергу, зізналася, що рішення зберегти шлюб після зради чоловіка стало найсміливішим в її житті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.