Лайм

Українка Саша Самсонова зняла сестру Кардашьян в бікіні біля басейну: спокусливі фото

Хлої продемонструвала розкішну фігуру і бронзовий загар

Хлої Кардашьян, сестра телезірки Кім Кардашьян, знялася в рекламній кампанії власного бренду Good American. Автором знімків виступила український фотограф Саша Самсонова, яка регулярно співпрацює зі знаменитим сімейством.

Кілька гарячих кадрів українка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімках Хлої лежить на бортику басейну в сексуальному бікіні, тримаючи при цьому руки на стегнах. З аксесуарів на ній - золота прикрасу на талії, масивний браслет та сережки-кільця.

Фото: instagram.com/sashasamsonova

Фото: instagram.com/sashasamsonova

Кардашьян також позувала в чорному купальнику з розпущеним волоссям, взявшись руками за голову.

Фото: instagram.com/sashasamsonova

Фото: instagram.com/sashasamsonova

Саша Самсонова народилася в Україні, але вже кілька років живе в Лос-Анджелесі. Українка вже встигла попрацювати з сімейством Кардаш'ян-Дженнер, Дітою фон Тіз, Софією Річі, Джесікою Альбою та багатьма іншими знаменитостями. Дівчина є не тільки талановитим фотографом, а й режисером кліпів.

  • Раніше Саша Самсонова влаштувала стильну фотосесію для знаменитої мами Ілона Маска. На знімках 71-річна Мей демонструє образи Levi's і Saint Lauren.
  • Також українка зняла Кайлі Дженнер в пікантній фотосесії для чоловічого глянцю Playboy. У кадрі модель зображена зі своїм бойфрендом, треп-зіркою Тревісом Скоттом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.