Лайм

Доведеться звикнути: дружина Дмитра Комарова скористалася літаком в карантин і розповіла про нові умови

Модель Олександра Кучеренко поділилася враженнями про перший політ за час карантину

Модель Олександра Кучеренко, дружина телеведучого та мандрівника Дмитра Комарова, поділилася з підписниками в мережі новими реаліями роботи аеропортів у дні карантину.

Нещодавно вона вперше скористалася літаком, щоб дістатися з Києва до Одеси та Херсону. Як зазначила модель в Інстаграм , до деяких умов після відкриття авіасполучень доведеться звикнути.

Олександра Кучеренко Фото: instagram.com/aakucherenko

Перш за все, як розповідав раніше theLime великий туроператор, на всій території аеропортів дотримується суворий масочний режим і проводиться скринінг температури. "У будівлі аеропорту та в літаку [...] за правилами необхідно бути в масці. Про це вам будуть регулярно нагадувати, - зазначила Кучеренко. - Доведеться звикнути до того, що під час подорожі вам вимірюватимуть температуру мінімум 4-5 разів [ ...] Якщо вона підвищена - мають право не впускати вас. Встановлено навіть спеціальні системи сканування температури".

Незважаючи на неповне завантаження аеропортів, дотримуватися дистанції вкрай складно, зізналася модель: "В автобусі, який везе пасажирів з речами на посадку, - майже неможливо. У літаку середні місця порожніми не залишаються".

Олександра Кучеренко вітає Дмитра Комарова з 37-річчям Фото: instagram.com/aakucherenko

Пасажирів, як і раніше, просять пред'явити паспорт, квиток і посадковий талон. Що правда, тепер співробітники аеропорту документи до рук не беруть. "Сподіваюся, нові умови ніяк не завадять отримати справжнє задоволення від подорожей, які ми всі так любимо", - додала модель.

  • Раніше Дмитро Комаров показав два чудових місця, які можна відвідати поки кордони більшості країн закриті у зв'язку з пандемією коронавіруса. Вони знаходяться недалеко від Києва.
  • Також читайте на theLime, чим Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко. За словами моделі, саме цими якостями телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях