Лайм

Оголена Наомі Кемпбелл проїхалася в метро заради реклами сумок

50-річна супермодель поділилася сміливими фото з підземки

Наомі Кемпбелл не вперше доводиться роздягатися для зйомок, але фотосесія оголеної моделі в метро Нью-Йорка виявилася для користувачів мережі справжньою несподіванкою. 50-річна зірка подіумів опублікувала три сміливих фото, відзначивши на них будинок моди Valentino.

Фото: https://www.instagram.com/naomi/

На одному знімку боса і гола Наомі сидить у вагоні, на другому - стоїть на платформі в очікуванні поїзда, а на третьому - позує в пластиковому кріслі біля стіни, прикриваючись елегантною сумочкою. Модель назвала знімки "неопублікованими", і представник Valentino підтвердив Page Six , що їх зробили в 2019 році до поширення коронавірусу.

Фото: https://www.instagram.com/naomi/

Фото: https://www.instagram.com/naomi/

Фотографії Наомі вразили її фанатів не тільки через відсутність одягу, а й тому, що її хвороблива охайність добре відома публиці. Коли Covid-19 почав поширюватися по світу, супермодель виходила з дому в захисному костюмі, рукавичках і окулярах, дезинфікуючи все навколо себе.

"Ви подбали про те, щоб все продезінфікувати, правда ж?" "Мабуть це найчистіший вагон в світі", "Наша Наомі босоніж в метро? Їй, напевно, добре заплатили", "Не можу повірити, що вони змусили гермофобку Наомі робити це", - пишуть в коментарях.

  • Сінді Кроуфорд зізналася, що ненавиділа свою фірмову родимку. Супермодель 90-х серйозно думала про її видалення.
  • 49-річна Клаудія Шиффер блиснула стрункою фігурою і поділилася ставленням до віку. На порозі 50-річчя супермодель 90-х виглядає карколомно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях