Лайм

Українка Міла Кузнєцова підкорить Національний реєстр рекордів грудьми 13 розміру: фото

Для отримання титулу дівчина повинна пройти медичне обстеження

9 липня в Києві відбудеться реєстрація рекорду "Найбільші жіночі натуральні груди". На перемогу претендує українська плюс-сайз модель Міла Кузнєцова, відома за видатний бюст 13-го розміру.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова. Вона зазначила, що обов'язковою умовою для претендентки на цей рекорд є проходження медичного обстеження, яке має засвідчити натуральність грудей.

Мілі Кузнєцовій 31 рік. Популярність вона здобула завдяки пишному бюсту. Причому, це натуральни груди, а не накачані силіконом. Зріст дівчини становить 173 см, а об'єм грудей - 115 см.

Український глядач пам'ятає Мілу за проектом Модель XL. На шоу вона заявляла, що мріє реалізувати себе в модельній сфері. У дівчини багато фотосесій в нижній білизні, а от експериментувати з ню-фотографіями вона не зважується. У минулому році Кузнєцова брала участь в конкурсі моделей Miss Universe Plus Size.

Фото: facebook.com/Мила-Кузнецова

Серед захоплень Міли - рафтинг, прогулянки на конях, велопрогулянки та інші види спорту, де не потрібно бігати або стрибати. Крім того, дівчина готується стати боксером. Пишногруда українка має намір взяти участь в турнірі зі змішаних єдиноборств (MMA) восени 2020 року в Таїланді.

Фото: facebook.com/Мила-Кузнецова

Фото: facebook.com/Мила-Кузнецова

  • Читайте також на theLime історію про те, як мешканка Нью-Йорка збільшила груди і стала втрачати пам'ять. Лікарі лише розвели руками, адже і вони не могли подумати, що причина поганого самопочуття криється в імплантатах.
  • Дівчина з ростом 206 см показала, що таке "ноги від вух". Своїх вона не соромитися, але зізнається, що часом їй дуже непросто.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях