Лайм

5 учасників "Танців з зірками", які довели - танці не їх фішка

Дехто навіть з'являвся на проекті двічі

Канал "1+1" щосили готується до нового сезону шоу "Танці з зірками", який вийде на екрани вже цієї осені. Автори проекту представляють перших суддів (в цьому плані поки ніяких сюрпризів), а 15 липня назвали ім'я першого зіркового учасника - на паркет підкоряти серця вовчиць вперше вийде співак Олег Винник.

Шанувальники Винника у нестямі від радості, але як показав досвід попередніх сезонів, радіти появі улюбленого артиста на шоу так відразу не варто. Адже танці виглядають просто лише на картинці, а зіткнувшись з ними наживо, деякі навіть не приховують, що не в силах освоїти ті чи інші прийоми. Ми згадали п'ять учасників програми, які довели на паркеті, що танці точно не їх фішка.

Максим Неліпа (2 сезон і 3 сезон)

У 2007 році колись популярний ведучий телелотереї "Хто там" Максим Неліпа з'являвся на шоу "Танці з зірками" двічі. Вперше з танцівницею Анною Пелипенко, а вдруге - з Оленою Шоптенко, переможницею 1 сезону і колись партнеркою Володимира Зеленського. На жаль, досягти успіху на проекті Неліпі так і не вдалося. Обидва рази ведучий покинув передачу практично на старті.

Дмитро Комаров (5 сезон)

"Не пощастило в танці, зате пощастило з дружиною", - жартують сьогодні глядачі шоу, адже незадовго до весілля телеведучий Дмитро Комаров та модель Олександра Кучеренко були партнерами на "Танцях з зірками". І якщо "Міс Україні" завдання проекту давалися простіше, то мандрівникові Комарову було відверто нелегко. Звичайно, судді не прогледіли відсутність гручкості, але занадто строго вони теж не судили. Комарову дали шанс проявити себе, яким він охоче користувався протягом кількох випусків. На жаль, як зізнавався сам ведучий, настільки бажаних результатів йому досягти не вдалося.

Микола Тищенко (5 сезон)

Нинішній депутат "Слуги народу" чимало свого часу світився на ТБ. Тому його поява в черговому шоу не викликала у глядачів великого подиву. Куди більше вони дивувалися тому, як рестораторові вдалося протриматися на проекті кілька випусків, адже ще на старті до рухів Тищенка знайшлося чимало зауважень.

Tayanna (6 сезон)

Яке ж було здивування глядачів, коли 6 сезон шоу "Танці з зірками" ще на початку покинула співачка Tayanna. З урахуванням того, що її партнером став переможець 4-го сезону Ігор Кузьменко, напарник Наталії Могилевської, артистці пророкували мало не перше місце. Втім, як зауважив пізніше Влад Яма, артистці вдавалося переконати суддів харизмою, але не роботою ніг.

Михайло Кукуюк (6 сезон)

У тому ж 6 сезоні актора Михайла Кукуюка назвали наступником Дмитра Комарова. Глядачі дивувалися результатами смс-голосувань, адже артисту вдалося протриматися на паркеті більшу половину проекту. Хоча, як зазначили судді, незважаючи на всі труднощі, Кукуюк виявив справжнє завзяття. А це часом важливіше таланту чи схильності до танців.

  • Нагадаємо, у минулому сезоні "Танців з зірками" переможцями стали Ксенія Мішина та Женя Кот. Друге місце дісталося Анні Різатдіновій та Олександру Прохорову, третє - Вікторії Булітко та Дмитру Дікусару.
  • Український комік Ігор Ласточкин, який переміг в шоу "Танці з зірками-2018", виставив на аукціон свій переможний кубок. На такий крок гуморист пішов заради порятунку маленького хлопчика, у якого діагностували лейкоз.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки