Лайм

Григорій Решетник пояснив, чому ім'я "Холостячки" оголосили до початку кастингів

Ведучий реаліті розкрив деталі першого сезону

Цієї осені на телеканалі СТБ стартує нове романтичне реаліті "Холостячка". На відміну від чоловічого аналога проекту продюсери шоу оголосили ім'я головної героїні до початку кастингів. Як вже відомо, нею стала акторка та переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

Ведучий проекту в інтерв'ю НВ STYLE пояснив, чому в новому шоу героїню розсекретили відразу, адже в "Холостяку" інтригу тримають до останнього.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Ми хочемо бачити в реаліті Холостячка тільки тих чоловіків, які зацікавлені саме в Ксенії Мішиній. Вони йдуть не просто на проект, а до конкретної дівчини", - пояснив Григорій Решетник.

До того ж, на думку ведучого, в сучасному суспільстві дівчата набагато сміливіше. Чоловікам потрібно собі багато аргументувати і лише потім в них прокидається завойовник.

"Дівчата борються за щастя в кожному моменті. Чоловіки поки все обміркують, вже святкують свій 45-річний ювілей, сидячи у мене на кухні з питаннями, що робити: я такий класний, успішний, багатий, де знайти любов? І тоді включається Гриша-купидон", - зазначив Решетник.

"До того ж, це перший сезон Холостячки. Думаю, чоловіки більш переживательнні, оскільки більш відповідальні. Нам дуже пощастило з головною героїнею. Тепер завдання допомогти їй зустріти людину, яка стане їй рідною та близькою", - резюмував він.

Григорій Решетник Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

  • Прем'єра шоу "Холостячка" відбудеться восени цього року. Наразі проходить кастинг чоловіків на проект. У числі охочих опинився Олександр Еллерт, автор-сценарист студії "Квартал 95" і учасник "Ліги Сміху" з команди "Луганська збірна".
  • Ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розповів про ажіотаж серед охочих дістати серце Ксенії Мішиної. За його словами, після виходу пост-шоу "Холостяка", де і стало відомо про новий проект, йому посипалися приватні повідомлення і дзвінки від друзів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки