Лайм

Мадонна розповіла, як в Росії їй виписали штраф в $1 млн. Місцеві ЗМІ звинуватили співачку в брехні

Виконавицю звинуватили в спробі хайпонути

Епатажна Мадонна раптом згадала в соцмережах, як після концерту в Росії її намагалися оштрафувати на суму в $1 мільйон за гей-пропаганду. Місцеві ЗМІ поспішили з відповіддю та звинуватили співачку в недостовірному викладі фактів та спробі хайпонути на гучній новині.

Як зазначила артистка в Twitter, інцидент нібито стався після її концерту в Санкт-Петербурзі в 2012 році. "Я сказала цю промову на концерті в Санкт-Петербурзі 8 років тому, - написала Мадонна. - Влада оштрафувала мене на $1 млн за підтримку ЛГБТ-спільноти. Я так і не заплатила".

На відео Мадонна вимовляє наступні слова: "Я подорожую світом і бачу, що люди починають все більше боятися тих, кого вважають іншими. Що люди стають все менш толерантними. Але ми можемо це змінити. У нас є на це сили. І ми не маємо робити це шляхом насильства. Ми повинні маємо це за допомогою любові". У відповідь на слова співачки глядачі підняли райдужні прапори ЛГБТ-спільноти.

Місцеві ЗМІ тут же відповіли на історію Мадонни, і, схоже, співачка дійсно трохи перебільшила. Як пише Esquire, згідно з чинними законами РФ, штраф за гей-пропаганду для фізичної особи становить 5 тисяч рублів ($70). Більш того, влада нібито не мала ніякого відношення до ситуації.

Мадонну та організатора її концерту дійсно намагалися засудити, що правда, лише представники рухів "Народний собор" та "Профспілка громадян Росії". Після концерту вони звинуватили артистку в пропаганді гомосексуалізму, педофілії, а також образі почуттів віруючих. Активісти зажадали компенсацію в розмірі 333 млн рублів. Звісно, такий позов суд відхилив.

  • Користувачі соцмереж обговорюють зовнішність Мадонни після чуток про пластику сідниць. Ось як сьогодні виглядає 61-річна співачка.
  • Раніше 61-річна Мадонна розповіла про проблеми зі здоров'ям після скасування концерту. Співачка поскаржилася на невимовну біль після травми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

ONUKA показала, як підросли її діти: затишні родинні кадри з рідного Чернігова

Українська співачка Ната Жижченко, відома під псевдонімом ONUKA, показала дітей Сашу і Ліну, які підросли, в своєму будинку в Чернігові

Має право на свій вибір: Євгенія Власова стала на захист Потапа після низки скандалів

Популярна у 1990-х співачка Євгенія Власова заступилася за скандального репера і продюсера Потапа, якого неодноразово критикували в мережі  

Під акомпанемент чоловіка: Катерина Репяхова гучно відсвяткувала 30-річчя

Дружина Віктора Павлика, блогер та підприємець Катерина Репяхова продемонструвала у мережі фото та відео з вечірки на честь її 30-річчя