Лайм

У мережі показали справжнє обличчя сестри Кім Кардаш'ян - в Instagram вона виглядає зовсім інакше

У соціальних мережах знаменитість змінює себе до невпізнання

Дивлячись на Instagram Хлої Кардаш'ян, шанувальники знаменитого сімейства жартують, що їй, мабуть, зробили пересадку обличчя. Все тому, що зірка реаліті-шоу захоплюється редагуванням своїх фотографій, на яких навряд чи схожа на себе справжню.

Користувач Твіттера @dcagiunta впізнав вбрання сестри Кім Кардаш'ян в недавньому епізоді шоу "Сімейство Кардаш'ян" і опублікував скріншот поруч із фото, яке та опублікувала в своєму Instagram в травні. Знаменитість одягнена в той же одяг, носить ту ж зачіску і макіяж. При цьому обличчя її виглядає зовсім інакше, і шанувальники дивуються, навіщо 36-річна Хлої змінює себе до невпізнання.

Коли Кардаш'ян вперше опублікувала фотографію, фанати припустили, що їй зробили ринопластику і корекцію овалу обличчя. Але побачивши її справжнє лице, вони зрозуміли, що ефект був досягнутий за допомогою фоторедакторів - FaceTune або Photoshop.

"Вона від природи красива. Дуже шкода, що їй потрібно так себе фотошопити і ставити перед своїми юними шанувальниками нереалістичні очікування, які навіть сама вона не може виправдати", - пишуть в коментарях під публікацією. "Фотошоп - це так добре і так страшно одночасно. Вона прекрасно виглядає і на 2-му знімку, в цьому не було необхідності".

Деякі люди зазначили, що Хлої Кардаш'ян ретушує своє обличчя, тому що все життя її порівнювали з "більш привабливими" сестрами - Кім, Кайлі та Кендалл Дженнер. "Ви всі називали Хлою некрасивою, порівнювали її з сестрами і з самого початку висміювали її зовнішність. Але тепер, коли вона намагається кардинально змінитися, ви всі в шоці?" - обурюються вони.

  • Приклад сестер Кардаш'ян доводить: не варто вірити всьому, що ви бачите в соцмережах. Сама Кім зізнавалася, що саме фотошоп стоїть за її ідеальними сімейними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях