Лайм

Не хочу лякати цифрами, але... Нікіта Добринін розповів, у скільки обійшлося йому весілля на березі Дніпра

Ведучий відповів на найпопулярніше сьогодні питання шанувальників

Днями відбулося довгоочікуване весілля героя "Холостяка-9" Нікіти Добриніна та переможниці реаліті Даші Квіткової. Все було організовано на найвищому рівні - арка на березі Дніпра, виблискуючі вогні, безліч квітів, зіркові гості та шоу-програма. Не дивно, що таке свято обійшлося парі в чималу суму.

На торжество закохані витратили трохи більше 80 тисяч доларів - без урахування витрат на весільні наряди, обручки, операторів і зйомок до весілля. Про це Нікіта розповів в Instagram Stories.

Фото: instagram.com/stories/nikitadobrynin

На питання дописувачів, чи окупилося їм весілля, Добринін відповів: "А таке вираховують? У нас не було такої мети".

Нікіта також назвав вартість свого весільного костюма, який був виготовлений на замовлення. За словами ведучого, дизайнерський наряд йому обійшовся в 45-50 тисяч гривень.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

А на питання про вартість обручки для Даші, Нікіта відповів ухильно: "У західних країнах існує традиція дарувати на заручини каблучку, вартість якої дорівнює зарплаті чоловіка за 1-2 місяці".

Нагадаємо, що весілля Накіти та Даші пройшло в Києві 12 серпня. Закохані обмінялися подружніми обітницями два рази - вдень і на тлі вечірнього міста. 22-річна Квіткова підготувала дві сукні: першу - більш легку та зручну для танців, а друга призначалася для вечірньої церемонії.

На святі кохання було 70 гостей, серед яких і зіркові друзі: ведучий Григорій Решетник з дружиною Христиною, бізнесвумен Лєра Бородіна з чоловіком Андрієм Шабановим і співачка Оля Цибульська. За розважальну частину відповідав гурт KAZKA.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

  • Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали чоловіком і дружиною 20 травня. Відзначити повноцінне весілля закоханим не вдалося через карантин, тому вони просто розписалися. Пишне святкування закохані перенесли на 12 серпня.
  • Герой "Холостяка-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова здійснили свою спільну мрію - пара придбала квартиру в Києві. На покупку свого житла закохані заробили самостійно, без допомоги батьків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях